Во овој момент, на Македонски - Монголски Речник има голем број на 1,597 зборови во македонски како 5,337 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го461,161 / изрази , меѓу 2,445 денес.
Тагови: Македонски - Монголски речник,Македонски, Монголски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Монголски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на englishmongolian.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0163 / 0.0097 (20)
Вратете се на почетокот